11/12/2010

KELN - M'GLADBACH 1@2.15

Borussia Monch
FC KolnTIP KOJI STE VI KROZ ANKETU IZABRALI JE :TIP 1


Pocevsi od ovog vikenda stavicemo fix dana po izboru jedne od anketa!Naravno,pod uslovom da se ja slozim!!!Ako nemate poverenja u prolaz ,prosto,lagano ga zaobidjite..
Ovo je sudar poslednjeg i predposlednje ekipe bundes lige i sudar direknih rivala u borbi za opstanak!Mada,ipak se ne bi slozio sa trenitnim stanjem na tabeli i mislim da u mnogome moze da zavara jer Keln svakako poseduje kvalitetniju ekipu i bolji plasman od trenutnog!Smena trenera sigurno je prijala...
Zbog lose atmosvere u klubu i rezultata navijaci i igraci Kelna konacno su videli ledja svom starom treneru Solda !Rezultat je vec bio vidjljiv na prvoj utakmici protih Hamburgera gde je Novakovic postigao het trik i jarcevi su slavili 3-2!A onda opet poraz na gostovanju...
Mozda ne moze da uhvati neki niz pobeda ali sigurno je da Keln mora da dobija bar utakmice kod kuce i to sa direktnim konkurentima za opstanak!
M'gladbach je po meni najveci favorit za cvajtu pa prema tome ako njima ne trebaju ovi bodovi,ne treba ni nama cash$$$:)
idemo,pa sta bude !!!
1@2.15

No comments:

Post a Comment

online: